ОК Хотел е пријатен и модерен хотел, со 47 елегантни соби (Twin and Double).
Сите лежаи имаат висококвалитетни душеци за спиење. Собите имаат паркетен под.
Овие елегантно дизајнирани и уникатно опремени соби ги содржат сите современи погодности на една комфорна и модерна хотелска соба.


Двокреветни соби (Twin and Double)

- клима уред
- сеф
- фрижидер
- дигитална вага во бањата
- фен за коса
- кабелскаска телевизија
- Wi-Fi интернет.

 
Дома

Соби и апартмани

Галерија

Инфо

Контакт