Тел. ++389 2 3067 067
Ул.Лондонска бр.19
1000 Скопје
www.okhotel.mk
contact@okhotel.mkЛокацијата на хотелот e во непосредна близина на центарот од градот, овозможува за краток временски период да стигнете до Вашата следна дестинација.

 


View Larger Map

 
Дома

Соби и апартмани

Галерија

Инфо

Контакт